Perinteinen junnuliiga käynnistyy jälleen marraskuussa. Junnuliiga järjestetään yhteistyössä Musan Salaman, Toejoen Veikkojen ja FC Jazzin kanssa.

Pelimuodot:

P2015 sarjassa pelimuotona 4v4, muissa 5v5. Pelipäiväkohtaisesti voimme kuitenkin muokata myös muiden sarjojen pelimuotoja keväälle ja kokeilla hieman erilaisia tapoja järjestää otteluita. Keräämme syksyn tapahtumista kokemuksia ja osallistuvien joukkueiden mielipiteitä ja näiden perusteella mahdollisesti muokkaamme pelimuotoja.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen sarjoihin tapahtuu seuraavien linkkien kautta. Linkit löytyvät myös osoitteesta juniorit.musansalama.fi

Mikäli ilmoittautuneita peliryhmiä/joukkue tulee enemmän kuin pelaamaan mahtuu, otetaan kaikilta ilmoittautuneilta ensisijaisesti yksi peliryhmä tapahtumaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli tapahtumaan jää tilaa, voidaan peliryhmiä täydentää.

Ilmoittautumislomakkeessa voit myös esittää toiveen ylimääräisille peliryhmille.

Jokaiseen pelipäivään pyritään saamaan 16 joukkuetta. Näistä Musalla, Tovella ja Jazzilla on kiintiöpaikat 9 joukkueelle.


ILMOITTAUTUMINEN:

Linkit ja pelipäivät (klikkaa pelipäivää - pääset ilmoittautumaan)

P2015

3.4.2022


P2014

10.4.2022


P2013

17.4.2022


TYTÖT


Osallistumismaksu:

Osallistuminen maksaa 60€/peliryhmä/pelipäivä. Osallistumismaksulla katetaan hallivuokrat ja pelinohjaajien palkkiot. Järjestävien seurojen joukkueille osallistuminen on maksutonta.