Kesäkerho 6. - 17.6.2022
SeuraJulkaistu: 23.03.2022 13.52

Kesäkerho 6. - 17.6.2022

MuSan Salama järjestää liikunnallisen kesäkerhon 2011-2015- syntyneille arkipäivisin klo 9-14 Musan kentällä ajalla 6.-17.6. Kesäkerhon järjestämisessä hyödynnetään kentän lisäksi myös kentän yhteydessä olevaa MuSan seurataloa sekä kentän lähialueita.

Kesäkerhon toiminnasta vastaa MuSan Salaman lapsuusvaiheen koordinaattori Aki Pietikäinen.

Kesäkerhon hinta on 135 euroa/osallistuja ja maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 30.4. oheisen linkin kautta

https://kauppa.musansalama.fi/pd/leirit/159/kesakerho/

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kohdassa lisätiedot mainita mainita: lapsen nimi, syntymäaika, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja huomioon otettavat sairaudet sekä sosiaaliturvatunnus, huoltajan nimi ja yhteystiedot.

Kesäkerho toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on määräaikaan mennessä vähintään 10 ja maksimi määrä lapsia, joita pystymme kesäkerhoon ottamaan on 30.

Kesäkerhoon otetaan oma lounas mukaan, sekä muut tarvittavat eväät. Tänäkin kesänä kesäkerhon hinta sisältää päivittäisen välipalan. Viipalekoululla on jääkaappi ja välineet ruuan lämmitykseen.

Päivän ohjelmassa on liikunnallisia aktiviteetteja sekä leikkejä. Varaamme aikaa myös rauhallisemmalle ohjelmalle, koko päivää ei olla menossa. Viime kesänä kävimme myös välillä maauimalassa, mahdollisesti myös tänä kesänä.

Varustus: urheilullinen varustus, nappikset, lenkkarit, pallo, juomapullo ja tarvittavat vaihtovaatteet.

Puhelimen voi ottaa mukaan kesäkerhoon.

TERVETULOA MUKAAN!


Lisätiedot:

Aki Pietikäinen

p. 0466128657

aki.pietikainen@musansalama.fi